Tuesday, Mar 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(ВИДЕО): По „Жигу бигуле“, Gipsy Rapper ви го претставува новиот хит!

(ВИДЕО): По „Жигу бигуле“, Gipsy Rapper ви го претставува новиот хит!

Мислевте дека единствената нумера на мега – талентираниот Gipsy Rapper ќе биде алтернативниот кавер на летниот хит Wiggle? Се лажете. „Жигу бигуле“ сега има нова надградба – „Фоку ме“.

Не ви преостанува ништо повеќе, освен да земете длабок здив и .. да се воздржите од секакви критики, затоа што ова момче повторно ќе ве насмее до солзи.