Thursday, May 24, 2018
HomeАНТИСТРЕСПатувањеВидео: Пливање со чудовишните крокодили во Австралија

Видео: Пливање со чудовишните крокодили во Австралија

Во Северна Австралија некогаш загрозениот вид на крокодили денес цвета и има огромна популација која може да биде вистински кошмар за жителите бидејќи често има смртоносни напади во океаните и реките. Но, во паркот на крокодили Дарвин овие предатори се вистинска сензација и за 30 долари може да добиете екстремно искуство на блиска средба во заштитни садови.

Голем број на туристи и посетители ја користат можноста да им се доближат на крокодилите и тоа во периоди кога ги има во најголем број во водите. Што мислите вие за оваа „смртоносна“ авантура.