Friday, Mar 23, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Плач и непребол за оставката на Груевски – во живо

Видео: Плач и непребол за оставката на Груевски – во живо

utrinska

Никола Груевски вчера ја најави својата оставка, а веќе утрово се плаче по него. На утринските емисии може да се слушне се и сешто, а чичково што се расплака ја насмеа цела Македонија. Изгледа демократијата и промените не му се својствени, па човекот си бара лидер кој ќе владее доживотно. Но, без грижи, човек на се се навикнува, дури и на нов премиер.