Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеВидео: Пешачкиот премин пренаменет за автомобили

Видео: Пешачкиот премин пренаменет за автомобили

Сообраќајната некултура во главниот град доби нова димензија. Не само што возачите се однесуваат како да ги поседуваат сите улици, туку почнаа да ги поседуваат и пешачките премини. Токму такво видео се појави на интернет снимено на 27.11.2015, кај Сити мол, околу 20.30 часот.

Откако сврте, застана на булеварот, го остави таму со вклучени жмигавци и сите што беа во возилото отидоа во блиската обложувалница. РЕЗИЛ!, напишал под видеото оној кој го снимил и закачил на YouTube.