HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Пародија – вечен да е вмровскиот сендвич

Видео: Пародија – вечен да е вмровскиот сендвич

На изминатите собири и митинзи на ВМРО ДПМНЕ, па и на граѓанската ГДОМ, се делеа сендвичи. Хит на социјалните мрежи е видеото на Александар Дојранлиев, кој направил пародија пред собирот на ВМРО-ДПМНЕ како јаде сендвич.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com