Friday, Mar 23, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Пар сопрен од полиција, следува „доживотна“ казна

Видео: Пар сопрен од полиција, следува „доживотна“ казна

policaec brak

Љубовниот пар Остин Урхан и Сем Вотсон сигурно ќе имаат причина долго да го паметат сопирањето од сообраќајната полиција. Сем премногу се загрижила откако кај Остин бил пронајден „сомнителен“ предмет и најмалку се надевалa дека всушност тоа е веренички прстен. Остин клекнат на колена од полицијата и предложи брак, а изречената казна им е доживотно да се заедно. Навистина уникатен начин на запросување, па погледнете како пројде овој „пренк“.