HomeДЕНЕШНАСветВидео: Џон Оливер влезе во епска војна со Доналд Трамп

Видео: Џон Оливер влезе во епска војна со Доналд Трамп

Водителот Џон Оливер како што вети ќе се ангажира против Трамп кога навистина ќе дојде време за тоа и жестоко го нападна во неделното издание на комент шоуто на HBO барајќи од гледачите да му се спротистават на агресивниот милијардер кој сака да стане нов претседател на САД.

Британскиот сатиричар го спореди Трамп со сериски убиец кој го следи својот план и дека американците ќе донесат правилна одлука поради чуството на пристојност, а тоа е сосема спротивно од ставовите кои ги наметна милијардерот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com