HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Одмаздата на Покемоните

Видео: Одмаздата на Покемоните

На Покемоните им здосади постојано да бидат ловени од луѓето со поке-топки и решија да се одмаздат. Погледнете го овој супер забавен пренк кој ќе ве насмее до солзи, па следниот пак кога ќе играте Pokemon Go добро погледнете пред вас, може да се изненадите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com