Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео): Нова форма на улична уметност доловена со селотејп и скалпел

(Видео): Нова форма на улична уметност доловена со селотејп и скалпел

Мислите дека не ви се доволни селотејп и скалпел за да направите уметничко дело? Се лажете. Запознајте го Макс Зорн, човекот кој буквално може да искреира било што користејќи ги само селотејпната лента и скалпелот.

Уличната уметност е негова слабост, а делата што ги прави буквално ве оставаат без здив. Осмелете се и направете нешто слично.