Sunday, Apr 22, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео): Неверојатен портрет на Мерлин Монро од мелено кафе

(Видео): Неверојатен портрет на Мерлин Монро од мелено кафе

Секојдневно сме сведоци на сѐ поголемиот број на изуми и користењето на различни техники и материјали при цртањето. Млади и талентирани луѓе ширум светот ја користат својата креативност и умешност во изработување на најразлични дела кои ќе ја воодушеват јавноста и ќе остават свој белег во слободната уметност.

Една таква креативност ни нуди Џонатан Харис кој се предизвикал самиот себе да нацрта нешто користејќи мелено кафе. Се одлучил за портрет од безвременската дива Мерлин Монро и можете да се уверите дека воопшто не погрешил.