Monday, Apr 23, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРДизајнВидео: Некој прави уметност со четка, некој со моторна пила

Видео: Некој прави уметност со четка, некој со моторна пила

Некои луѓе се екстремно талентирани. Овој човек направил вистинско ремек дело од дрвото кое му пречело во дворот. Кога почнал со работа, никој не знаел што сака да направи, но кога завршил сите биле импресионирани.