Sunday, Jun 17, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈТенисВидео: Нашиот најдобар тенисер за тенисот некогаш и сега

Видео: Нашиот најдобар тенисер за тенисот некогаш и сега

Предраг Русевски го има направено најголемиот успех во македонскиот машки тенис. Денес работи како тренер во Тенис Парк со дел од најдобрите наши професионални тенисери и јуниори. Во инервју за Мктенис.мк раскажува за тенисот во Македонија некогаш и сега. Сподели искуства од неговите успеси, животот на тениските професионалци, а даде одлични совети за јуниорите и тенисерите.