Saturday, Apr 21, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФилмВидео: Најсмешните грешки од Game of Thrones

Видео: Најсмешните грешки од Game of Thrones

got greski

Додека фановите ќе чекаат повеќе од година дена за нови епизоди HBO го пушти видеото со најсмешните грешки од снимањата на шестата сезона на Game of Thrones што дава интересен увид како актерите знаат да утнат реплика по сто пати и да ги насмеат до солзи своите колеги.