HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Најризичниот банџи скок во активен вулкан

Видео: Најризичниот банџи скок во активен вулкан

Зависниците од адреналин открија нов начин како да ги поместат границите на банџи скоковите со тоа што група на авантуристи ризикуваат премногу. Тие скокаат во активниот вулкан Виљарика во Чиле од хеликоптер надевајќи се дека се ќе помине во најдобар ред, па погледнете како тоа изгледа.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com