Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Најпознатиот порно сајт сними божиќна реклама

Видео: Најпознатиот порно сајт сними божиќна реклама

porno

Се е во духот на претстојните празници, па дури Најпопуларниот порно сајт. Pornhub, во духот на празникот Божиќ сними реклама.

Ако очекувавте некои експлицитни сцени од порно или голи актерки и актери со Дедо Мраз со шапки на главите, за жал ќе ве разочараме. Pornhub сними комерцијална реклама со порака, која има комична нишка – вели клиентите на сајтот се сите од 18-77 години.