Friday, Apr 20, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаулВидео: Најголемите фејлови во теретана за август

Видео: Најголемите фејлови во теретана за август

Вежбањето во теретана особено кога сакате да земете поголем залак отколку што може да проголтате може да биде фатално, но и уренебесно смешно за луѓето околу вас, особено ако видеото од „фејлот“ протече на интернет, тогаш сеирот ќе ви го гледаат илјадници луѓе. Со следново видео немаме намера премногу да им се потсмеваме на луѓето кои прават глупави грешки во теретана, туку повеќе за да ви покажаме како не треба да се вежба. Погледнете ги најголемите фејлови во теретаната за август.