Monday, Jun 18, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Најголемите фејлови со огномет за 4 јули

Видео: Најголемите фејлови со огномет за 4 јули

Американците се еден од најлудите народи кога е во прашање славење со огномет, а притоа наоѓаат и многу глупи начини за активирање на петардите и ракетките, вклучувајќи го и стандардното палење од анусот. 4 јули, денот на независноста е посебно инспиративен за овие „шегаџии“ кои мислат дека преку ноќ ќе станат ѕвезди на YouTube, но успеваат само да добијат голем ремет од гледачите. Во продолжение погледнете го видеото со 10 најголеми фејлови со огномет и мислиме дека нема потреба да ве потсетуваме дека ова не треба да го правите дома.