Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеВидео: Млади Албанци спасија бабичка на Матка

Видео: Млади Албанци спасија бабичка на Матка

Избегната трагедија на Матка. Двајца млади Албанци и го спасија животот на една бабичка од македонска националност. Најверојатно бабичката се лизнала и од патеката и паднала во водата. Момците кои пловеле со чамец ја забележале бабичката и веднаш и помогнале да излезе од водата. Благодарение на брзата интервенција на овие млади луѓе таа е спасена од давење и поминала со полесни телесни повреди.

Albeu.com – Shpetimi plakes maqedonase by albeu