HomeИздвојувамеВидео: Место вода од чешмата тече пиво!

Видео: Место вода од чешмата тече пиво!

Пријателите на Рас малце претераа! Но на Позитивна стана. Целосната водоисталација ја поврзаа со боци пиво. Сите негови чешми па дури и од тушот тече ладно пиво. Погледнете ја реакцијата на Рас особено кога ќе го вкуси пивото!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com