Friday, Apr 20, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФилмВидео: Лудо возење снимено во еден кадар

Видео: Лудо возење снимено во еден кадар

Велодипедистот Брендон Семенук решил да ги сними сите оние лудории кои ги прави заедно со својата екипа. Интересно е тоа што видеото не е монтирано, туку е снимено целосно од прв обид. Членовите на екипата се подготвувале три недели за сè да изгледа совршено.