Monday, Dec 18, 2017
HomeДЕНЕШНАРегион(ВИДЕО): Лото местенка во Србија?!

(ВИДЕО): Лото местенка во Србија?!

Сомнително извлекување на 59 коло кое  гледачите можеле да го видат со свои очи. Очигледна е и збунетоста на водителката