Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСХуманостВидео: Куче скитник спаси жена по сообраќајна несреќа

Видео: Куче скитник спаси жена по сообраќајна несреќа

Знаеме дека кучињата прават се за своите сопственици, но малку е чудно кога куче скитник ке спаси непознат човек. Шанон доживеала сообраќајна несреќа кога излетала од рурален пат, а немало никој да и помогне. Таа била во бесознание кога дошло едно улично куче. Тоа ја извлекло од под колата и ја одвлекло до патот. Шанон со солзи во очите раскажува за херојскиот чин на нејзиниот нов најдобар пријател.