Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Комичарот во мисија – се обидел да докаже дека сите гатачи се обични лажговци

Видео: Комичарот во мисија – се обидел да докаже дека сите гатачи се обични лажговци

Многумина веруваат во најразлични гатачи или предвидувачи на иднината, а луѓето кои се занимаваат со тоа добро заработуваат. Затоа комичарот Тајлер Фишер решил на луѓето да им докаже дека тие се обичи лажговци. За таа цел, Фишер посетил неколку гатачки во Њујорк на кои им ги поставил истите прашања, но добил сосема различен одговор. Погледнете за какви лажговци станува збор, но и што му се случило на крајот. Сепак, можеби не се сите лажговци?