Friday, Apr 3, 2020
HomeАЈНШТАЈНИЈАДосие XВидео: Колку е моќна Рокфелер династијата?

Видео: Колку е моќна Рокфелер династијата?

Rockefeller

Рокфелер е едно од најзлоупотребуваните имиња во голем број на теории на заговор и многумина сметаат дека ова семејство е продолжена лоза на Ротшилди од Германија со кои заедно сакаат да воспостават нов светски поредок, да ги заменат демкратските влади и да воспостават систем кој ќе одговара на нивните потреби.

david rockfeler

Династијата на Рокфелер е поставена уште во 19-от век со првиот нафтен монопол, а е одржувана со децении. Од Рокфелер семејството излегле американски потпретседатели и сенатори, но и измамници и пропаднати личности.

Rockefeller-family-picture

Од друга страна пак Рокфелери се едни од најголемите донатори во историјата со подарени над 2 милијарди долари во хумани цели и општествени добра. Што мислите вие, која е вистината зад името Рокфелер.