HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Кога жена ти ќе те пречека од кафана со мачета

Видео: Кога жена ти ќе те пречека од кафана со мачета

Сопруга го изгубила трпението со својот маж кој цела вечер ја провел во кафана пиејќи и не прибирајќи се дома. Таа револтирана извади мачета од автомобилот и му се закани на својот сопруг кој можеби по овој инцидент ќе се обиде да се отрезни.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com