Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАСветВидео: Кога цивил глуми херој и нервира полиција

Видео: Кога цивил глуми херој и нервира полиција

Можеби многумина граѓани се почуствувале фруструрано кога ќе погледнат како припадниците на полицијата ги кршат правилата, но еден возач од САД и покрај искрените намери испадна тежок кретен. Забележувајќи полициско возило како вози над брзинскиот лимит успаа да со сопре припадникот на К9 единицата кој во тоа време не беше на должност.

Тревис кој го постави на видеото на YouTube најпрво доби дрзок одговор од полицаецот за неговото брзо возење, но и успеа да ги премине сите граници барајќи да му ја покаже неговата значка и да му даде информации за наредникот за да го пријави инцидентот, па дури ги сними и неговата жена и деца кои се наоѓаа во цивилно возило пред нив.

Полицаецот најпрво постапи нервозно и грубо но, призна дека граѓаните имаат право да поднесат приговор смирувајќи ја ситуацијата. Погледнете го целото видео и кажете ни го вашето мислење, дали треба да се прави инцидент сред автопат и која е поентата да се бара одговорност од органите на редот ако и самите постапуваме несовесно.