Thursday, Mar 22, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Кога го користиш Јанко да „изедеш бурек“ – Тато, пушти го бојлерот!

Видео: Кога го користиш Јанко да „изедеш бурек“ – Тато, пушти го бојлерот!

janko

Некој се јавува за да го искритикува, некој за да го пофали, а овој граѓанин се јави кај Јанко не за да му се упати него туку на таткото на гледачот кој ја прати емисијата од горниот спрат и побара од него да го уклучи бојлерот за да може да се избања.

Ниту Јанко, ниту сите оние кои го проследија моментот не беа во очекување на вакво барање, па водителот слатко си се изнасмеа и на крајот додаде: „Некое друго купатило да средиме?“