Saturday, Apr 21, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаул(ВИДЕО): Кога фудбалските вештини одат рака под рака со кошарката

(ВИДЕО): Кога фудбалските вештини одат рака под рака со кошарката

Ѕвездата на Реал Мадрид ужива да ги покажува своите знаења и способности во кошарката. А кога тоа го прави во комбинација со фудбалот, тогаш тоа е неизмерно уживање.

Герет Бејл ја заврши својата втора сезона во кралскиот клуб и во моментов го користи слободното време за одмор и мала рекреација. Репрезентативецот на Велс се одлучи за едно кратко видео во кое демонстрира како треба да се постигне кош со нога. Резултатот е задоволителен.

https://www.youtube.com/watch?v=xgVIzNQPKeg