Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео): Кога една девојка не е доволна за да паркира автомобил

(Видео): Кога една девојка не е доволна за да паркира автомобил

Деновиве на Интернет се појави интересно видео во кое две девојки од Глазгов се обидуваат да сместат „мини купер“ на обележаното паркинг место.

Трагикомедијата која трае 17 минути ќе ве насмее до солзи. Двете девојки наизменично се менуваат зад воланското седиште и сплотени со заеднички сили успеваат во својата намера.