HomeАНТИСТРЕСШтосно(ВИДЕО): Ќе ве насмее и ќе ви го разубави денот

(ВИДЕО): Ќе ве насмее и ќе ви го разубави денот

Ова е уште едно од видеата во кои сопствениците прават нивното куче да изгледа дека јаде само, како човек и со налакирани нокти:)

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com