Saturday, Jul 4, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈФаул(Видео) Кавани може без проблем да се проба и во кошарка

(Видео) Кавани може без проблем да се проба и во кошарка

wp1861101

Уругвајскиот напаѓач и член на ПСЖ покажа дека има “мека рака”, со која може слободно да игра во некој од кошаркарските клубови. Тој од десет слободни фрлања ги погоди сите.