HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Капучин мајмуните се екстремно паметни!

Видео: Капучин мајмуните се екстремно паметни!

Малите мајмуни од видот Капучин се исклучиво интелигентни! Ти знаат да препознаат кој плод од палма е спремен за „кршење“ и воедно да искористат алат за да ги искршат. Генерациски си го пренесуваат знаењето на своите млади. Погледнете ги неверојатниве суштества!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com