Monday, Jul 6, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика(Видео) Како звучи Despacito на 10 јазици

(Видео) Како звучи Despacito на 10 јазици

51

Навикнати сме на преработки на Despacito, но овие кавери на различни јазици се неверојатни.