HomeАЈНШТАЈНИЈААтласВидео: Како изгледа рачната изработка на кубанските пури!

Видео: Како изгледа рачната изработка на кубанските пури!

puri

Рачната изработка изгледа неверојатно. Снимено во Хонг Конг,Рамзис еден од трите мастери во виткање на дело. Извонредни кубански пури за само неколку минути!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com