HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Како изгледа играње Warcraft на земјотрес од 7.5 степени

Видео: Како изгледа играње Warcraft на земјотрес од 7.5 степени

zemjotres-warcraft

Гејмер од Нов Зеланд стримаше во живо партија од Warcraft со неговите онлајн пријатели, но тогаш удри силниот земјотрес од 7.5 степени според Рихтеровата скала кој предизвика 2 човечки жртви и огромна материјална штета. Гејмерот се чини дека повеќе беше вознемирен од неговите пријатели кои не го сфатија сериозно и му се смееја додека тој се „тресеше“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com