Saturday, Apr 21, 2018
HomeАЈНШТАЈНИЈАДосие XВидео: Јапонија посетена од јато НЛО

Видео: Јапонија посетена од јато НЛО

Јато НЛО беше фатено на камера во крајбрежниот град Осака. Снимката, која се наоѓа на Јапонски канал на Јутуб е прегладана 30000 пати.

Летачки објекти во форма на цилиндар биле видени над Јапонското небо, покриени од силна бела светлина.

osaka
Некои извештаи тврдат дека истите летала биле видени јуни, во Лондон, Хајд парк. Истата силна бела светлина била видена во Хајд парк, меѓутоа гледката била прекратка затоа е и тешко да се направи споредба.

Според експертите можно е светлината да била ”добро” распоредени облаци. Што би помислиле вие кога би биле сведоци на таква гледка?