Tuesday, Apr 24, 2018
HomeАЈНШТАЈНИЈАВидео: Изладете го вашиот пиалок за 2 минути

Видео: Изладете го вашиот пиалок за 2 минути

Во ова видео ќе видите како да го изладите вашиот пиалок за само 2 минути. Како што гласи гласи вториот закон за термодинамика: ”две супстанци со различна температура достигнуваат термален еквилибриум по поминато време..”

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/H6ncuv3gewI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>