Monday, Jun 25, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаул(Видео): И тренерите понекогаш знаат да бидат ѕвезди на натпреварот

(Видео): И тренерите понекогаш знаат да бидат ѕвезди на натпреварот

Можеби не секогаш, но има ретки и посебни моменти кога главните ѕвезди на еден фудбалски натпревар се токму тренерите. Со нивната избувливост, надеж за воздржаност во незгодни моменти и најискрената насмевка на постигнат гол во тимот, тие се секогаш мета на папараците.

Без разлика дали се работи за „лев“ ден или, пак, преголемата возбуда остварува контра-ефект, ви предлагаме да го погледнете овој видео запис со интересни моменти проследени од тренерското столче.