Tuesday, Apr 24, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаул(Видео): Фудбалски вештини во високи потпетици

(Видео): Фудбалски вештини во високи потпетици

stiklifudbal

Мислите дека на ниедно момче, без разлика на условите во кои се наоѓа, не му е проблем да ги покаже своите фудбалски вештини? Дефинитивно сте се излажале.

Оваа девојка докажува дека високите потпетици со право се создадени само за понежната половина. Додека момчето со тешкотии се придвижуваше и пробуваше да направи некој трик носејќи високи потпетици, неверојатната девојка му покажа како всушност изгледа таквото жонглирање.