Wednesday, Jul 8, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈФаул(Видео) Еве како се прости големиот Џон Тери од “Стемфорд Брич“!

(Видео) Еве како се прости големиот Џон Тери од “Стемфорд Брич“!

teri517330020170521181545

Не се опишува, зборовите не се доволни, 26 минути симболика и солзи на “Стемфорд Бриџ”, ништо нема никогаш да биде исто …