Friday, Aug 7, 2020
HomeАЈНШТАЈНИЈААтласВидео: Епска бркотница на ајкула и тарпон

Видео: Епска бркотница на ајкула и тарпон

shark vs tarpon

Рибари успеале да снимат видео кое ретко може да се види, а тоа е долгата бркотница на ајкулата од видот „глава со чекан“ која неколку минути бркаше тарпон една од најголемите риби слична на сабјарка. Тарпонот при бегањето рипна и на нивниот брод. Што се случуваше во водите погледнете од следното видео.