HomeАЈНШТАЈНИЈААтласВидео: Епска борба на орел и гуска, симболите на САД и Канада

Видео: Епска борба на орел и гуска, симболите на САД и Канада

Фотографката Лиса Бел успеа да направи слики од епска битка меѓу двете птици, ќелавиот орел како симбол на Соединетите Американски Држави и гуската која е симбол на Канада. Погледнете во продолжение како заврши оваа битка на „нациите“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com