HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Е ова е тапанар – фати фризби без да го изгуби ритамот

Видео: Е ова е тапанар – фати фризби без да го изгуби ритамот

Дали е ова најталентираниот тапанар на светот? Тапанарот на групата Weezer, Патрик Вилсон фати фризби среде концерт, притоа не го изгуби ритамот. Патрик ја воодушеви публиката со овој потег по што веднаш стана главна ѕвезда на концертот. Погледнете го видеото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com