Sunday, May 31, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) Диви животни спасени од циркуз почнуваат нов живот

(Видео) Диви животни спасени од циркуз почнуваат нов живот

mufasa

Овие „големи мачки “ својот досегашен живот го живееле заробени во циркуз, но повеќе не.

Тие биле спасени од група на луѓе кои обезбедиле пристојни живеалишта во кои тие ќе можат удобно да живеат до крајот на своите животи. Иако се диви ѕверки, овие животни не можат да бидат пуштени во дивината затоа што тие не знаат за животот надвор од циркузот и настрана камшикот на нивниот

„ господар“.

Погледнете ги нивните реакции кога за прв пат ќе ја почувствуваат природата и животот надвор од циркускиот затвор.