Monday, Jun 25, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаВидео: Диви трки со автомобили на улиците низ Македонија

Видео: Диви трки со автомобили на улиците низ Македонија

Диви трки на улиците не се случуваат само во американските филмови. Порталот ЗаСе.мк постави видео од една таква трка, снимено во Македонија. Се чини во последно време, се повеќе млади наоѓаат забава во лудувањето низ градските улици. Дел од нив се фалат и на социјалните мрежи, иако трките се забранети и секако опасни.