Tuesday, Mar 20, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈТенисВидео: Џоковиќ го учи тренерот српски – Бекер не се снајде најдобро

Видео: Џоковиќ го учи тренерот српски – Бекер не се снајде најдобро

Големиот тениски ас, но и одличен шегаџија секогаш наоѓа добар начин да ги расположи фановите и новинарските екипи. Овој пат Ноле се обиде да го научи неговиот тренер Борис Бекер да каже неколку поздрави до присутните новинари во пречекот во Белград на српски, но тоа не му одеше најдобро. Џоковиќ ќе треба повеќе да се потруди да го научи својот „крут“ на некоја српска фраза.