HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Дејвид Блејн и го помати умот на Марго Роби

Видео: Дејвид Блејн и го помати умот на Марго Роби

blejn-margo

Магионичарот Дејвид Блејн за своја најнова „жртва“ ја одбра славната актерка Марго Роби која успеа целосно да ја извади од памет со неверојатниот трик. Блејн практично и ги прочита сите мисли на Марго со што целосно ја изненади, а како тоа му успеа погледнете во продолжение.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com