Monday, Jun 25, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРДизајнВидео: Девет начини да ја украсите вашата трпеза со салфети

Видео: Девет начини да ја украсите вашата трпеза со салфети

dekoracija salfeti

Во пресрет на бадниковата трпеза која денес ќе биде главен адут во секој дом, дајте ѝ убавина не само со храната, туку и со декоративните елементи. Одвојте неколку минути и во приложеното видео погледнете интересни начини како да го декорирате приборот за јадење украсувајќи ги со салфети во различни бои и облици.