Sunday, May 31, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Видео) Чекор по чекор до ремек дело

(Видео) Чекор по чекор до ремек дело

download (8)

Погледнете како чекор по чекор Nilkole Lowe го создава ова ремек дело кое го нарекува Pretty peonies.

Nilkole Lowe e родена во Нов Зеланд, но моментално живее во Лондон, таа е тату уметник и е дел од телевизиско реалити шоу London Ink. Lowe почнала со тетовирање во 1991 година во Dermagraphic Tattoo Studio во Нов Зеланд, интересно за оваа девојка е тоа што од секогаш сакала да биде пеачка, но нејзиниот талент ја понел во сосема друга насока. Таа денеска има сопствено тату студио кое се вика Good Times Tattoo.