HomeФЕР ПЛЕЈБоречки вештиниВидео: Боксерски нокаут на годината

Видео: Боксерски нокаут на годината

Изу Угонох е поранешен светски првак во кик-бокс, но добро се снаоѓа и во професионалниот бокс. Доказ за тоа е и овој удар, кој дефинитивно ќе конкурира за „нокаут на годината“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com